2016 Ramazan Bayramı Toplu Taşıma Fiyatları – Otobüs Saatleri

Haber

2016 Ramazan Bayramı Toplu Taşıma Fiyatları

2016 Ramazan Bayramı Toplu Taşıma Fiyatları

2016 Ramazan Bayramı Toplu Taşıma Fiyatları
Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretlerinde indirime gidildi.

2016 Ramazan Bayramı İstanbul Toplu Taşıma Araçları %50 İndirimli
İstanbul’da, Ramazan Bayramı’nda toplu taşımada yüzde 50 indirimle hizmet verilecek.

İstanbul’da trafik yoğunluğunun azaltılması ve özel araç kullanımının hafifletilmesi amacıyla toplu taşımada yüzde 50 indirimli yolcu taşınması, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Buna göre, 5-6-7 Temmuz 2016 tarihleri arasında İstanbul’daki, İETT ve özel halk otobüsleri, Otobüs A.Ş., metrobüs, şehir hatları vapurları, toplu taşıma entegre özel deniz motorları, metro, tramvay, hafif metro ve füniküler %50 indirimli hizmet verecek.

2016 Ramazan Bayramı Ankara Toplu Taşıma Araçları Ücretsiz
Ramazan Bayramı süresince Başkentliler, EGO otobüslerinde ücretsiz seyahat edecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin 22 yıl önce başlattığı, “Bayramda Ücretsiz Otobüs Yolcuğu” geleneği, 3 günlük Ramazan Bayramı süresince (5 Temmuz Salı, 6 Temmuz Çarşamba, 7 Temmuz Perşembe) uygulanmaya devam edecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların, ulaşım sorunu olmadan mezarlık ve akraba ziyaretlerini yapabilmeleri, istedikleri yerlere kolayca ulaşabilmeleri için EGO bünyesindeki otobüsler ücretsiz yolcu taşıyacak. 5 Temmuz Salı günü başlayacak Ramazan Bayramı’nda, 3 gün boyunca Başkentliler, EGO otobüslerine Ankarakart’ı okutmadan binebilecek.

2016 Ramazan Bayramı İzmir Toplu Taşıma Araçları %50 İndirimli
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu ulaşım araçları, Ramazan Bayramı süresince yolcularını yüzde 50 indirimli hizmet verecek. Mezarlık ziyaretleri için tahsis edilen otobüsler ise yine ücretsiz sefer yapacak.

İzmirliler Ramazan Bayramı süresince toplu ulaşımdan yüzde 50 indirimli yararlanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı toplantısı ilk birleşiminde oybirliğiyle alınan karar doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarında (Havaalanı, baykuş, Bilet 35, aylık bilet ve yerleşke öğrenci tarifesi hariç) %50 indirimli tarife uygulanacak. Ayrıca İzmirliler, kabristan ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından bayram süresince ücretsiz yararlanabilecek.

Ramazan Bayramında toplu taşıma bedava mı, 2016 Ramazan Bayramında toplu taşıma ücretsiz mi, 2016 bayramı otobüs fiyatları, 2016 Ramazan Bayramı Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?



Sponsorlu Bağlantılar


Yorum Yaz

YORUM YAZ

- Kişisel hakaret, argo ve siyaset içeren yorumlar yayınlanmaz.
- Göndereceğiniz yorum(lar) halka açık olarak OtobusSaatleri.Net internet sitesinde yayınlanır.
- Bu sayfalarda yayınlanan yorumların hepsi ziyaretçi görüşleridir. Onaylanan yorumlardan yorumu yazan ziyaretçi sorumludur, OtobusSaatleri.Net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
- Yorum yapan tüm kullanıcılar bu şartları kabul etmiş sayılırlar.